پن کیک پنیر و عسل
نوشته شده توسط : مهسا
مواد لازم برای 30 عدد پنکیک کوچک:
سه چهارم لیوان (105 گرم) آرد
1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر
نصف قاشق مرباخوری دارچین آسیاب شده
1 بسته (250 گرم) پنیر "رکوتا"
150 گرم ماست 3 درصد چربی
2 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری (22 گرم) عسل
1 قاشق غذاخوری (15 گرم) ماست میوه ای یا مربا
1 قاشق غذا خوری (10 گرم) شکر
2 قاشق خوری روغن
1 قاشق چایخوری وانیل
ماست ساده یا میوه ای  یا مربا  برای سرو کردن
 
طرز تهیه:
آرد را الک کرده و بکینگ پودر و دارچین را به آن اضافه نموده کاملا مخلوط کنید.
در ظرف دیگری پنیر ریکوتا، ماست، تخم مرغ، عسل، ماست میوه ای، شکر، روغن و وانیل را با هم زن کاملا مخلوط کنید. مخلوط حاصل از آرد را اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید تا یک نواخت شود.
تاوه را روی آتش ملایم بگذارید تا کاملا گرم شود.
 
دایره های کوچکی از مخلوط را با استفاده از قاشق یا بطری روی تاوه داغ سرخ کنید (بدون روغن) تا حباب های هوا روی آن ظاهر شوند؛ روی دوم را نیز برای یک دقیقه سرخ کنید.
به صورت گرم در کنار ماست و ماست میوه ای یا مربا صرف کنید.




:: برچسب‌ها: پن کیک پنیر و عسل،طرز تهیه پن کیک پنیر و عسل،تهیه پن کیک پنیر و عسل ,
:: بازدید از این مطلب : 125
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 30 مرداد 1396 | نظرات (0)
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: